Check In
Check Out

Chiudi Contenuti

Gourmet

Chef Giuseppe Ricchebuono and his collaborators, offer dishes from traditional roots reworked talent and creatività but always with the focus on full recognition of flavors and lightness of the result. A strict selection of local artisan producers, from vegetables to fresh fish, bread and pasta made strictly every day in the kitchen, combine to define the identity of the restaurant, which can boast a Michelin Guide Star.

Check out our upcoming tastings.


Cenone di Capodanno

Salutate il 2017 insieme a noi in allegria e gioia.
E per un nuovo anno pieno di gusto iniziate a farvi prendere per la gola dal nostro menu pensato appositamente per voi!

SCOPRITE IL MENU DI CAPODANNO

Contattaci per questa offerta


NolinWine - Donne tra i filari

Monday 8 June 2015
39 wines for tasting - with appetizing Slow Food products

Program:

from 4.30 p.m. to 10:00 p.m - 39 wines for tasting, from Liguria, Piemonte, Veneto, Emilia Romagna...

• Albino Rocca - Barbaresco
• Bio Vio - Bastia d’Albenga
• Bricco Mondalino - Vignale Monferrato
• Col dei Venti - Vaglio Serra
• Cascina Castlet - Costigliole d’Asti
• La Colombera - Tortona
• Marenco - Strevi
• Maffone - Pornassio
• Maria Donata Bianchi - Diano Arentino
• Marchesi di Barolo - Barolo
• Fattoria Paradiso - Bertinoro
• Vallana - Maggiora
• Tessari - Soave

Admittance ticket: € 20,00

SEE THE COMPLETE PROGRAM

Contact us for this offer